Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ИЗВЕСТУВАЊЕ

По добиените известувања од РЦУК Куманово, а во врска со денешната временска прогноза и најавата за евентуално невреме и поројни дождови, како и зголемување на суводолиците, реките и акумулациите и можните излевања на истите, Ве информираме дека Општинскиот штаб за заштита и спасување ќе превземе соодветни мерки и ќе ги стави на располагање расположливите ресурси,се со цел да се спречат несакани дејствија. Општинскиот штаб за заштита и спасување и понатаму останува во контакт со сите релевантни институции и интензивно ќе ги следи состојбите и ќе превзема соодветни активности и мерки.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст