Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Ве известуваме дека Одделението за јавни набавки распиша оглас со бр. 001/2018 со барање за прибирање на понуди на интернет страницата на ЕСЈН https://www.e-nabavki.gov.mk за Набавка и монтажа на дел за палење на котел за парно греење на гас за ООУ „11-ти Октомври“ Куманово.
Подетални информации можете да ги најдете на следниот линк.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст