Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Информативниот состанок („отворен ден“)  во врска со јавниот повик за граѓански организации за поднесување предлог проекти во рамки на Регионалната програма за локална демократија во Западен Балкан  (ReLOaD) ќе се одржи на ден 19.03.2018 година, со почеток во 10:00 ч во кружната сала на поранешна зграда на комитет.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст