Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Се известуваат граѓаните на Општина Куманово дека, поради реконструкција на искривени столбови за семафори, ќе бидат исклучени семафорите на крстосница помеѓу Ул. „III – та МУБ„ и Ул. „Октомвриска Револуција„ на ден 03.07.2018 (вторник), крстосница помеѓу Ул. “III-та МУБ и Ул. “Перо Чичо” на ден 04.07.2018 (среда) и крстосница помеѓу Ул. „Октомвриска Револуција„ и Ул. „Ѓорче Петров„ на ден 05.07.2018 (четврток). Според динамиката за работа прекинот на нормалниот режим на работа на семафорите ќе трае најдоцна два дена.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст