Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ВКЛУЧИ СЕ ВО КРЕИРАЊЕ НА БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА КУМАНОВО ЗА 2021

Пополнете го онлајн анкетниот прашалник и вклучете се во креирање на буџетот на Општина Куманово за 2021 година. Со вашите предлози и идеи ќе придонесете за креирање на буџет, кој ќе ги рефлектира потребите на граѓаните. Анкетниот прашалник можете да го пополните на следниот линк 👉 https://bit.ly/2Vzd1UF

Анкетата ќе биде активна заклучно со 07/12/2020.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст