Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Согласно одлука за определување на имиња на улици со нумерација на објекти во населено место Гладно Поле, Општина Куманово, донесена на Седница на Совет на Општина Куманово, ги известваме граѓаните од овој дел на градот, дека од денеска (23.07.2018) ќе можат да поднесат барање за издавање на уверение за адресни податоци до Секторот за комунални работи, инфраструктура и сообраќај и заштита на животна средина и природата.Барањата може да се подигнат на портирница или во архива на општина Куманово.

Врати се на врвот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст