Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Дневен ред на деветнаесетта седница на Совет на Општина Куманово

На 24 февруари 2023 година (петок) во кружна сала на зградата на поранешните општествено – политички организации со почеток во 10 часот ќе се одржи деветнаесетта седница на Советот на Општина Куманово со следен

Дневен ред

1.Советнички прашања

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст