Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Утре 17 август (петок) ќе се врши третирање против инсекти во паркот кај Затворениот градски базен. Во случај на неповолни временски услови, истото се одложува за 18 август (сабота). Не се препорачува  подолг престој на третираните површини како за луѓе, така и за  животни, особено во периодот непосредно  по извршениот третман.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст