Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

СООПШТЕНИЕ

Објавен е конкурс за ангажирање на попишувачи и реонски инструктори за спроведување на Пописот на населението, домаќинствата и становите во 2021 година.
Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст