Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Честитка од градоначалникот по повод Рамазан Бајрам

Почитувани сограѓани, дозволете ми од мое лично име и од име на општината да Ви го честитам големиот и свет празник Рамазан Бајрам на сите што го празнувате.

Посакувам претстојните празнични денови да ги поминете со вашите најблиски, во добро здравје, спокој, радост, слога и хармонија. Овој празник не потсетува дека заедништвото, солидарноста и меѓусебната почит се вредностите коишто сите ние треба да ги негуваме.

Како општина продолжуваме да градиме еднакво општество за сите граѓани во коешто подобро ќе се живее, а младите лица ќе имаат просперитет и поубава иднина. Честит Рамазан Бајрам.

Të nderuar bashkëqytetar, më lejoni që në emrin tim personal dhe në emër të komunës të ju Uroj Festën e madhe te Ramazan Bajramit të gjithe atyre që e festojn këtë festë.

Uroj qe festat ti kaloni me të dashurit tuaj,me shëndet, paqe, gëzim dhe harmoni. Kjo festë na kujton se bashkëjetesa, solidariteti dhe respekti i ndërsjellt janë vlera që të gjithë ne duhet t’i ruajmë.

Si Komunë vazhdojmë të ndërtojmë shoqëri të barabartë për të gjithë qytetarët në të cilën do të jetohet më mirë, dhe të rinjtë të kanë prosperitet dhe një të ardhme më të mirë. Urime Ramazan Bajrami.

🔵 Честит Рамазан Бајрам!
🔵 Urime Ramazan Bajrami!
🔵 Ramazan Bayraminiz Kutlu Olsun!
🔵 Bahtalo o Ramazan Bajram!
🔵 Sretan Ramazanski Bajram!

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст