Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Активности на Еразмус +проект “Претприемнички вештини во светот на бизнисот” во Куманово

Денеска во посета на Општина Куманово беа наставници-претставници од Бугарија, Романија, Италија (како координатор на проектни активности) и Турција, кои заедно со СОУ Гимназија“Гоце Делчев”-Куманово работат на Еразмус +проектот “Претприемнички вештини во светот на бизнисот”. На средбата со претседателката на Совет на Општина Куманово Ѓорѓиевска ги претставија активностите што ги спроведуваат во Куманово на тема “Туристички атракции”, кои опфаќаат размена на знаења, искуства и тековни проектни ангажмани.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст