Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

СДСМ и коалиција ( 10 Советници )

Сузана Манчиќ Спасиќ
Дејан Ивановски
Јелена Спасевска
Љуљјета Миљаими
Александра Лазаревска
Мартин Захариев
Александар Јовановски
Самет Салиевски
Благојче Јакимовиќ
Атина Мургашанска

ВМРО и коалиција ( 7 Советници )

Марјан Каранфиловиќ
Валентина Младеновска
Жарко Милошевски
Бобан Николовски
Невена Величковска
Саша Николиќ

ДУИ ( 4 Советници )

Фитор Јакупи
Менду Асани
Ридван Дервиши
Арта Адеми

БЕСА ( 1 Советник )

Хуљуси Асипи

Алијанса на албанците ( 2 Советници )

Хузеир Мустафи
Дритон Сулејмани

ЗА НАШЕ КУМАНОВО ( 8 Советници )

Зоран Јовановски
Бетим Хајдари
Лидија Костиќ
Николај Павловски
Јадранка Стаменковска
Дарко Митевски
Ивана Ѓорѓиевска

ЛЕВИЦА ( 1 Советник )

Никола Лазаревски
Врати се на врвот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст