Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Амбасадорите на Руската Федерација и Босна и Херцеговина во посета на Општина Куманово

Денеска во посета на Општина Куманово беа Амбасадорот на Руската Федерација во Република Северна Македонија Сергеј Баздникин и Амбасадорот на Босна и Херцеговина во Република Северна Македонија Драган Јаќимовиќ.

На средбата се разговараше за соработка во областа на образованието, економијата, науката , културата, и спортот, како и за продлабочување на досегашната соработка помеѓу Општина Куманово и општините од овие две држави.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст