Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Амбасадорот на Чешка во посета на Општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска во својот кабинет оставри средба со новиот амбасадор на Република Чешка во Република Македонија, господинот Мирослав Томан. На средбата разговараа за заедничките проекти како  и за продлабочубвање на понатамошната соработка помеѓу двете страни.По средбата заедно го посетија спортскиот комплекс „Сокалана„

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст