Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Анкетен прашалник: Визија во однос на Генерален урбанистички план (ГУП)

Во каков град / заедница сакате да живеете? Споделете го Вашето мислење со пополнување на нашиот онлајн анкетен прашалник.
Формата е достапна и на следниов линк: Анкетен Прашалник

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст