Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Бадникова литургија во Соборниот храм “Св.Никола

По повод денешниот празник Бадник во Соборниот храм “Св.Никола” во Куманово се одржа пригодна Бадникова литургија. На празничната литургија присуствуваа претседателката и членови на Совет на Општина Куманово. Од името на Општината, а во чест на овој православен ден, присутните дечиња во Соборниот храм добија пригодни пакетчиња.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст