Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Бугарско-македонски бизнис форум Куманово 2020

Денеска во Занаетчискиот дом се одржа Бугарско-македонски бизнис форум Куманово 2020, под мотото “Заедно можеме повеќе”. Настанот е во организација на Здружението Обединети бизнис клубови и Општина Куманово, а со поддршка на Амбасадата на Република Бугарија во Скопје и Амбасадата на Република Северна Македонија во Софија. На настанот присуствуваа и свое обраќање имаа Градоначалник на општина Куманово Максим Димитриевски, Министер без ресор во влада на РСМ г-ѓа Зорица Апостолска и Амбасадор на Република Бугарија во РСМ Ангел Ангелов. Целта на форумот беше потенцирање на можностите за воспоставување на партнерства и деловни односи меѓу стопанските субјекти од двете страни.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст