Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Велигденски хепенинг „Празниците зближуваат“ во ООУ „Магдалена Антова“

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска присуствуваше на велигденскиот хепенинг во ООУ „Магдалена Антова“ насловен како „Празниците зближуваат“, настан кој е дел од проектот „Безбедни училшта“.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст