Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Велосипедска трка“Трофеј 11 Октомври 2019”

По одржаната велосипедска трка“Трофеј 11 Октомври 2019”, организирана од страна на Велосипедскиот клуб Вело М и Општинскиот сојуз на спортови Куманово, Градоначалникот Димитриевски, им додели награди на најдобрите на трката, која се одржа како уште една во низата спортски настани за Денот на народното востание, 11 Октомври. Доделувањето се одржа пред Спортската сала во градов.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст