Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Велосипедска трка “Трофеј 11-ти Октомври”

Во чест на 11 Октомври, Ден на народното востание и Ден на борецот денеска се одржа традиционалната велосипедска трка “Трофеј 11-ти Октомври”, организирана од страна на Општинскиот сојуз на спортови и Велосипедскиот клуб Вело М Куманово. Пред почетокот на тркатавозеа деца велосипедисти, а потоа се возеше кружно на релација “Октомвриска револуција” и “3-та МУБ”. Старт на главната трка означи Секретарот на општина Куманово Александар Гелевски.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст