Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Видео запис на најмалите од градинката „Ангел шајче„

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Здружението на граѓани “Стартерпроект” во соработка со Општина Куманово и фондација за Култура и спорт, во престрет на 2019 година кога се одбележуваат 500 години од постоење на Куманово, направи видео запис со најмалите од градинката „Ангел Шајче„

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст