Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Во рамки на Еразмус+Спорт програмата, претставници од Општина Куманово беа во посета на Вила Нова Де Пујаж, Португалија

Согласно со активностите во рамките на Еразмус+Спорт програмата, Овластениот раководител на Сектор за култура, спорт, социјална заштита, заштита на децата и здравствена заштита Александар Крстевски и претставници од општинската администрација беа во посета на Вила Нова Де Пујаж, Португалија. Беше остварена средба со градоначалникот на Општината и неговиот тим, на која дискутираа за потпишување на Меморандум за соработка помеѓу двете Општини, со цел активирање на сопствените ресурси и воспоставување на успешна соработка.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст