Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Во тек е дваесет и осмата седница на Советот на Општина Куманово

Видео преносот во живо можете да го следите на веб страната на Општина Куманово на следниов ЛИНК и на ТВ Плус.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст