Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Во тек е осма седница на Советот на Општина Куманово

Во тек е осмата седница на Совет на Општина Куманово, на чиј дневен ред се советнички прашања.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст