Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Во тек е продолжението на дваесет и деветтата седница на Советот на Општина Куманово

Денеска советниците на продолжение од дваесет и деветта седница на Советот на Општина Куманово, ги разгледуваат cледниве две точки:

1. Одлуката за избор на најповолна понуда за воспоставување на јавно-приватно партнерство помеѓу јавен и приватен партнер, заради модернизација и одржување на системот на јавно осветлување во Општина Куманово.

2. Предлог – Одлука за дополнување на Одлуката за спроведување на површини за градење со намена А2 на парцели лоцирани вон централно градско подрачје во граница на градежен реон на град Куманово.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст