Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Во тек е триесет и шестата седница на Советот на Општина Куманово, на чиј дневен ред е, покрај другите точки, и Буџетот за 2020 година.

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст