Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Во тек е 171 седница на Влада

Вечерва во Занаетчиски дом, Владата ја одржува својата редовна 171-седница.Пред почетокот на седницата Премиерот Зоран Заев и градоначалникот Максим Димитриевски дадоа изјави.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст