Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Во тек е 21 седница на Совет на општина Куманово

Во тек е 21 седница на Совет на општина Куманово.

Пренос во живо е достапен на следниот линк.

Фото Галерија

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст