Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Во чест на Денот на независност на САД – 4 јули, на Плоштад Маршал Тито во Куманово, Општина Куманово ги изложи портретите на сите досегашни претседатели на САД

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Во чест на Денот на независност на САД – 4 јули, на Плоштад Маршал Тито во Куманово, Општина Куманово ги изложи портретите на сите досегашни претседатели на САД изработени од слободниот ликовен уметник Борче Тодороски од Прилеп.

Авторот вложи повеќе од 2 години за изработка, а истите се изработени во техника – Графит (молив) на хартија.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст