Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Во четврток – прскање против комарци

Во четврток 18 јули 2019 година, во раните утрински часови на подрачјето на Куманово ќе се изврши авиозапрашување против комарци. Доколку временските услови не го дозволуваат вршењето на дезинсекцијата, авионската дезинсекција ќе се изврши првиот нареден ден, кога временските услови ќе бидат поволни,
Се известуваат пчеларите навремено да ги преземат потребните мерки за заштита на пчелите.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст