Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Врвни репрезенти на српската драмска уметност во Куманово

Градоначалникот на Општина Куманово Димитриевски и претседателката на Советот Ѓорѓиевска денеска се сретнаа со познатиот новинар и публицист Вања Булиќ и актерската екипа на претставата Јаче смо од судбине, којаbќе се одржи вечерва во МКЦ, со поддршка на градоначалникот и Советот на Општина Куманово и Секторот за култура, спорт, социјална заштита, заштита на децата и здравствена заштита. Претставата е во режија на Алек Родиќ, на текст на  Вања Булиќ. Димитриевски изрази задоволство по повод доаѓањето на врвните репрезенти на српската драмска уметност во Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст