Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Втора празнична вечер со мега концерт

Во предвечерието на 11 Ноември-Денот на ослободување на Куманово, присутните на градскиот плоштад имаа несекојдневна можност да ги проследат настапите на: Alketa, Bardhi, Next time и Влатко Лозаноски Лозано. Градоначалникот на Општината Димитриевски го честита Денот на ослободувањето 11 Ноември, истакнувајќи дека и во претстојниот период ќе продолжат заложбите на локалната самоуправа за обезбедување на сите потребни услови за пристоен и достоинствен живот за граѓаните.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст