Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Втор третман на ларвицидна дезинсекција на територија на Општина Куманово

На 03.05.2022 година (вторник) на територијата на Општина Куманово ќе се спроведе втор третман на ларвицидна дезинсекција, која има за цел уништување на ларвите на комарците. Во случај на неповолни временски услови, дезинсекцијата се одложува до наредниот поволен ден.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст