Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Втор третман на ларвицидна дезинсекција во Куманово

На 20.04.2021 година (вторник) на територијата на општина Куманово ќе се спроведе втор третман на ларвицидна дезинсекција, која има за цел уништување на ларвите на комарците. Во случај на неповолни временски услови, дезинсекцијата се одложува до наредниот поволен ден.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст