Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Гитаријада Куманово 2021

“Art attack” го најавува третото возобновено издание на “Гитаријада Куманово 2021”, во организација на Фондација за култура и спорт Куманово, а под покровителство на градоначалникот и Советот на Општина Куманово. Оваа година ќе учествуваат: Д.Н.О., Сашко Костов и Волтура. Овој музички настан е врежан во трајната меморија на Кумановци, како една од ретките можности, на кои младите бендови имале можност да го презентираат нивниот звук, а оваа година ќе има ревијален карактер. “Гитаријадата” ќе се одржи со почитување на сите мерки за заштита од КОВИД-19, вечерва (30.12.2021 година, четврток) со почеток во 21.00 часот, Занаетчиски дом, влез слободен.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст