Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Годишен концерт на ДМФА СРМА Куманово

Во големата сала на НУЦК Трајко Прокопиев се одржа годишниот концерт на ДМФА “СРМА” Куманово. На настанот како специјални гости настапија ГКУД “Лукавац”, Босна и Херцеговина и КУД “Топлица” – Прокупље, Србија.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст