Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Годишен концерт на “Српски вез”

Вечерва на спортскиот терен во Соколана културно-уметничкото друштво Српски вез одржа годишен концерт, по повод 7-годишното постоење. На мини солистичкиот концерт настапи фолклорната секција, составена од детски, младински и првиот изведувачки ансамбл и етно групата со три музички нумери, придружувани од оркестарот на Српски вез. На настанот присуствуваше Секретарот на општина Куманово Александар Гелевски.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст