Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Градоначалникот во посета на Прилеп

Градоначалникот на општина Куманово Димитриевски денеска беше во посета на Прилеп, по повод активностите предвидени во рамките на заедничкото одбележување на Куманово и Прилеп-79-годишнината од почетокот на антифашистичката борба. Во чест на 11 Октомври, Денот на народното востание на македонскиот народ, Градоначалникот присуствуваше на традиционалниот импровизиран напад на градот и интернационалниот детски музички фестивал “Sвездички”.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст