Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Градоначалникот го посети муфтијата на исламската верска заедница

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска на големиот празник Бајрам Рамазан го посети муфтијата на исламската верска заедница во нашиот град.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст