Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Градоначалникот Димитриевски во Брисел

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска и утре во Брисел, Градоначалникот Максим Димитриевски ќе присуствува на 14-тиот состанок помеѓу Република Македонија и Европската Унија, претставуван преку Комитетот на Региони. Темата на состанокот е реформите и импактот на локалните и регионалните власти и менаџирањето со отпадот. Покрај градоначалникот на општина Куманово учествуваат и градоначалникците од други општини во Македонија.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст