Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Градоначалникот Димитриевски во празнична посета на Прилеп

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски денеска беше во посета наПрилеп, по повод активностите предвидени ворамките на одбележување на јубилејот 80 годиниод Денот на народното востание, 11 Октомври. Вочест на овој празник, градоначалникотприсуствуваше на централната манифестација на плоштадот Методија Андонов- Ченто итрадиционалниот импровизиран напад на градот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст