Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Градоначалникот Димитриевски ги посети фирмите за зимско одржување на градот

Денеска Градоначалникот со претставници од локалната самоуправа ги посети фирмите задолжени за зимско одржување на градот. При посетата беше констатирано дека во двете фирми се направени последните подготовки за успешно справување со зимските временски услови. Набавени се потребните колични на сол и ризла, а подготвена е и соодветната механизација.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст