Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Градоначалникот Димитриевски го посети Муфтиството во Куманово по повод Рамазан Бајрам

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска по повод големиот празник Рамазан Бајрам го посети муфтиството на исламската верска заедница во Куманово, на празнична средба со муфтијата х.Абедин еф.Имери.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст