Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Градоначалникот Димитриевски и професори од Институтот “Европа за тебе”-Скопје на работна средба

Градоначалникот на општина Куманово Димитриевски денеска оствари работна средба со професори од Институтот за европски образовни, социо-културни и економски политики “Европа за тебе”-Скопје. Целта на средбата беше запознавање со одржување на обуки за стручни служби од основни и средни училишта на територијата на општина Куманово. Беше остварена средба и со членовите на Акцискиот тим во заедницата за превенција и спречување на насилен екстремизам при општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст