Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Градоначалникот Димитриевски оди пеш на работа

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска на работа дојде без службено возило. Целта е преку личен пример да ги потикне граѓаните што помалку да користат превозни сретства, како превенција од големата загаденост на воздухот

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст