Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Градоначалникот Димитриевски оствари средба со постојан претставник на УНДП

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска Градоначалникот Максим Димитриевски  оствари прва официјална средба со Нарине Сахакјан, постојан претставник на УНДП. На состанокот се разговараше за заедничките проекти, како што се  веќе започнатиот проект за реконструкција и регулација на речното корито на реката Липковка  и  за регионална програма за локлна демократија на Западен Балкан (ReLOaD), која има за цел јакнење на партенрските односи помеѓу локалните власти и граѓанското општество. Двете страни беа согласни дека соработката продолжува со засилен интензитет, преку нови проекти корисни за  граѓаните на општина Куманово.

Врати се на врвот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст