Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Градоначалникот Димитриевски со реакција на пресот на ВМРО ДПМНЕ

Денеска Градоначалникот на општина Куманово Димитриевски одржа прес конференција, како реакција на обвинувањата на пресот на ВМРО ДПМНЕ.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст