Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Градоначалникот на општина Куманово на Фитер Бајрам во Муфтиството во Куманово

Во чест на големиот муслимански празник Фитер Бајрам, Градоначалникот на општина Куманово Димитриевски денеска беше во посета на Муфтиството во Куманово. На сите припадници на исламската заедница и верници со муслиманска вероисповед, Градоначалникот им го честита големиот празник, посакувајќи им добро здравје, успех, среќа и благосостојба во секој дом.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст