Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Градоначалникот на средба со клубскиот шампион ВЕЛО-М

Градоначалникот Максим Димитриевски, денеска се сретна со претставниците од клубот ВЕЛО-М. Клубот на средбата ги претстави своите достигнувања и високи резултати кои ги постигна во 2017 година. Програмските активности на клубот беа подржани од Општинскиот сојуз на спортови.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст