Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Градски театар од Винковци во посета на општина Куманово

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска оствари средба со директорот на Градски театар од Винковци и новинари од Република Хрватска по повод нивното гостување на Денови на комедија.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст